ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ: altrade.gr Altrade Hotels

lydia2

 

Η Lydia VIlla βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης με θέα στην Νοτιοανατολική πλευρά του νησιού.

Την πρόκειτε για μια self catering villa σε 2 επίπεδα με υψηλές απαιτήσεις ιματισμού. Η altrade προμήθευσε το συγκεκριμένο κατάλυμα με πετσέτες ξενοδοχείων 550 γραμμαρίων, σεντόνια, κουβρ-λι.

 

myblue


To My Blue βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Οίας με εκπληκτική θέα στην γνωστή σαντορινιά καλντέρα και το ηφαίστειο.

Την minimal κυκλαδίτική διακόσμηση πλαισίωσε ποιοτικός ιματισμός (πετσέτες, πισίνας, μαξιλαροθήκες) υψηλών προδιαγραφών με κεντημένο λογότυπο. 

Φώτο πετσέτας

 

 

absolute


To κομψό και ρομαντικό Absolute Bliss βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του μαύρου ηφαιστειακού βράχου της Σαντορίνης και προσφέρει εκπληκτική θέα στην Καλντέρα.

Οι υψηλές απαιτήσεις ιματισμού που τέθηκαν ικανοποιήθηκαν με πετσέτες 600 γραμμαρίων.

Τα προϊόντα που επέλεξε το Absolute Bliss είναι 100% ελληνικής κατασκευής. 

 

 

maria5

To Fanari Vista Suites βρίσκεται στα Φηρά της Σαντορίνης και αποτελείται από 4 μεγάλες υπόσκαφες σουίτες με θέα την γνωστή καλντέρα της Σαντορίνης και το εντυπωσιακό ηφαίστειο. 

Οι υψηλές απαιτήσεις ιματισμού που τέθηκαν ικανοποιήθηκαν με πετσέτες 600 γραμμαρίων, σεντόνια βαμβακοσατέν (σατινόριγα), κουβρλί, πατάκια και μπουρνούζια. 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι το 50% των προΪόντων είναι 100% ελληνικής κατασκευής. 

 

mykonos windmills view

Ακριβώς απέναντι από την χώρα της Μυκόνου βρίσκεται στο συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων St. Constantine

Οι υψηλές απαιτήσεις ιματισμού που τέθηκαν ικανοποιήθηκαν με πετσέτες 600 γραμμαρίων, σεντόνια βαμβακοσατέν (σατινόριγα), κουβρλί, πατάκια και μπουρνούζια. 

Η ικανοποίηση των φιλοξενούμενων για τα προϊόντα ιματισμού altrade είναι η ανταμοιβή μας και κατ' επέκταση των πελατών μας.